Black diamond, makeuptips

Köpte förutom den underbara (men dyra ) ögeoncremen från Biothern även Clinques Cream shaper i fredags. Färgen heter Black Diamond.. Och jag är hur nöjd som helst. Går mjukt och lätt på och är cremig till konsistenten, dessutom är färgen är intensiv och fin. Bättre har jag ärligt talat provat. Rekommendears starkt.

 

Nu, snart stan med min mamma. Inhandla lite pärmar  och krorgar mm så att jag kan organisera  här i arbetsrummet, som kanske får bli barnrum någon gång i framtiden..

 

 


Ögoncreme plus ultraljud..

 

Nyss hemkommen från ultraljud i Malmö. Mysigt. Gick till en privatklinik och det var superfräscht, mer spakänsla än offentligt sjukhus. Dock var bebisen lite för liten för att man skulle kunna göra den mätning som skulle göras så vi får komma dit en gång till för samma pris. Yes! Det var så kul att se den hoppa där på den stora skärmen, även om den sov sött ibland. Fick lite bilder, men får ännu fler nästa gång..

Ja, det var faktiskt någon därinne. Tänka sig..

 

Nu, iväg till stan för att ihandla lite skönhetsprodukter. Bla. en ögoncreme, kanske blir det Age fitness från Biotherm. Bra med pumpflaska eller tub tycker jag, då kommer inte några bakterier in. Nackdelen är att man ju dessvärre inte kan få ut allt...

 

 

 


Nu är det slut..

 

...med onyttigheter. Banan med naturel yoghurt denna morgon får väga upp en två hela månaders onyttigheter. Har tryckt i mig allt smaskigt som jag kommit över för att mildra illamåendet , kexchoklad, chokladbollar,godis, vitt bröd, pizza..Har tex ätit Billys degiga pan pizza tredagar i rad nu, den fjärde dagen blev det dock stenugnsbakad pizza.


Kille eller tjej, det kvittar..

Jag vet ännu inte om det är en tjej eller kille som bor därinne i magen. Och helt ärligt så kan jag verkligen säga att det inte spelar någon som helst roll.. Att bebisen är frisk och glad, det betyder mest. Har dock inget emot att ta reda på könet, om man kan se det på ultraljudet i morgon så vill jag gärna veta, känner det är bra att ställa in och förbereda sig. Allt kommer ju vara så nytt och spännande ändå så ju mer man kan veta innan desto bättre resonerar jag..

 

 


Dagens doft+mindre illemående!!


Chloé är i princip den enda doft jag kan bära just nu. Är otroligt doftkänslig och detta är ju extremt tråkigt då jag ju älskar parfymer, Daisy från Marc Jacobs får jag kväljningar av bara jag tänker på den. Men illamående är nog generellt något bättre. Än förra veckan i alla fall. Hoppas att det håller i sig. Fast illamåndet vid läggdags verkar tyvärr vara mycket seglivat..


Chloé doftar i alla fall gott av varm amber, honung och cederträ  tilsammans med fräscha, krispiga toner.


Here we go again plus konstant baksmälla..

Yep, då tänkte jag köra igång med bloggandet igen. Lite mer effektiv denna gång...Om tid och ork finns.
Har mått riktigt crap den senaste tiden, har liksom kännt mig helt sliten och bakfull. Utan att för den sakens skull vara det minsta bakfull. Bara lite gravid..

RSS 2.0