Hello stud!



Den nördiga rubriken åsido, dessa sandalerna är allt för härliga för att ignorera. Från HM. Galet snygga. Bli mina snart , snälla, fastän kontot redan ligger på minus...

Rätt rosa...


Den rätta rosa nyansen på lacket i vår enligt mig. Ebba från MakeUpStore...

Gårdagens...



Lägger här upp gårdagens outfit som jag snappade av bara farten igår. Brukar ju inte ta outfitbilder på vardagarna (vilket beror på att jag inte orkar). Min nya favvotröja tröja var på. Sådär perfekt, med trekvartsärm, ljusblå, slitna ränder och båtringning .Slitna, gamla Lee jeans till det. Min Gina pälsväst (som följt mig genom den kalla vintern) satt på denna dag också..
Måste säga att den där pälsvästen har varit mitt absoluta bästaköp denna höst/vinter med tanke på hur många gånger jag har använt den/dem. Har faktiskt köpt den i en längre version också. Galet va?

Bio..blev det inte..



Denna outfit har jag burit idag. Bekväm och sååå typiskt mig. Kjol från indiska. Grått HMlinne under svart Hmtopp. Grå Vilakofta över det. Höga favvostövlar från Wedins..

Bio var planerat ikväll men det blev inställt . Pga. sjukdom. Men såg till att få en fredagsutemiddag trots allt..Det allt jag behöver så här i slutet på en hård arbetsvecka...

Nu Cash på Spotify..


Karma..



Med Karma Police av Radio Head säger jag godnatt ikväll..

Slö av snö?



Sen till middagen på Glorias blev  jag pga. av snön. Bra ursäkt, eller hur? Sent i säng pga av Utube, bra ursäkt, eller hur?.. Nittionalsrock  ringer i öronen och jag vill inte inte stänga ögonlocken just nu, The smiths och Radiohead väntar i min playlist, efter Hole med Celebrity Skin..

Perfect pink..



Underbar rosa färg på det här nagellacket från OPI, eller hur? Koala bear-y heter det. Det  vill jag gärna måla på naglarna nu och  lysa upp vintermörkret.

Lullaby..



Denna video var jag livrädd för då jag var liten, hihi. Min mamma älskade den, vilket skrämde livet ur mig.
The Cure blev dock något jag lyssnade mycket på senare.
Mysig lullaby. Med den säger jag godnatt..

Outfiten idag..



Lila klänning och pälsväst från Gina. Mysiga vinterstövlar från Don och Donna.
Ger Utube en andra chans. Med andra ord, stannar uppe ett tag till. Fy mig. Borde sova faktiskt. Lite 90-talsnostalgi spelas i öronen i form av Nirvana.

Drivit ut ungdomen..

 

Varit en bra men lång dag på jobbet idag så sängen väntar nu (?), varm och skön.The City och the Hills sen käk ute på kvarterspizzerian. Toppen fredagen den trettonde alltså med andra ord.
Alla är dock ganska sjuka runt omkring mig just nu så jag hoppas verkligen på att min kropp kan stå emot det.
Slappar nu lite framför utube och Markus Krunegård.

Kvällens..



Lyssnar på Nationalteatern och äter resterna av kvällens indiska middag.
En superskön vit och rödrandig tröja med rygguringning och kjol från Indiska sitter fint.


Too thin?



Först då jag såg denna bild blev jag rädd, riktigt rädd. Benen var ju sjukligt smala. Varför fann jag inga kommentarer på bloggarna om hur farligt smala benen var? Bara kommentarer om hur snygga jeansen var, hur coola skorna var?

Sen kollade jag på det senaste avsnittet av The City. Gjorde mig upprörd. Det riktigt bubblade i mig av ilska då Kelly Cutron kommenterade en modells vikt i avsnittet. Kändes som en falsk omtänksamhet som jag själv är så välbekant med. I alla fall tidigare i mitt liv. Ofta kan jag faktiskt tycka att det rör sig om falsk omtänksamhet då folk uttalar sig om vikt. De plussar på sitt falska omtänksamhetskonto. Det är vad jag har upplevt, annars bryr de sig inte om en ett skit. Nu talar jag dock enbart för mig själv. Var smal som en sticka  i gynmnasiet. Fult smal och spinkig. Åt dock som häst, precis som nu. Men ändå. Självsvält och bulimiryken surrade. Sjukt jobbigt. Det kvittade vad man sa. ALLA som är smala svälter INTE sig själva. Så vem är jag egentligen att dömma tjejen på bildens ben?

It´s a sin



Nu väntar sängen efter denna låt med Pet Shop Boys. Eller kanske stannar jag uppe ett tag till ändå . It`s a sin....

Utube och cola..



Har mysigt här framför datorn med Utube och en cola (hmmm bra när man snart ska sova).
Detta kommer förresten säkerligen bli en helgblogg. Har helt enkelt enkelt inte tid att skriva lika mycket på vardagarna. I alla fall inte just nu.
Outfiten idag: en vit och blårandig klänning från Gina, tröja och kofta från HM över.

Dreamer?



Nyss kommit hem från middag på en mysig restaurang. Kände för att lyssna på denna låt John Lennons Imagine..
Trots nytt jobb och mycket nytt som snurrar runt i skallen så är jag förhållandevis pigg faktiskt. Trivs bra på jobbet med kollegor och arbetuppgifter (marknadsföring, media), vilket jag länge har velat jobba med.

RSS 2.0