The city!


Olivia ser ju hmm, jätteglad ut!!

Sprudlar av lycka idag, fick nyligen veta att jag fått jobb på en tidnings annonsavdelning. Jätte skoj, men är super rädd över hur jag ska axla ansvaret det faktiskt innebär att få ihop allt innan deadlines osv...Jaja, börjar i augusti och har ju tid att förbereda. Och det kommer jag verkligen att göra.

Får verkligen ta itu med körkortet här innan. Jag får väl typ bosätta mig i bilen. Sen har jag andra privata planer som går hand i hand med det.. och som jag kan fullfölja då vikariatet tar slut!

Snart börjar visst The City igen, lite halvmysigt sådär, dock ganska trött på ytan och glamouren men ändå, det ska bli skoj.


Lördagskvällen..


Heal the world..

.. har varit trevlig, mys med vänner över vin. Lungt och skönt. Nu hemma och snart sängen...

Livet..

är inte alltid lätt, men med den utgångspunkten blir allt lätt, right?

Påskmusen?


Stackars lilla muskanin..

Här blev den fina lilla marsipankaninen snabbt en påskmus då pojkvännen bet av ena örat på den. Lösningen blev att jag modellerade om öronen till musöron och gjorde ansiktet mer muslikt hihi.
Sen blev även jag lite marsipansugen, så jag bet av en del av ryggen..

Då såg den ut så här..


Muskanin med fin svank..


GLAD PÅSK!

Vem lurar vem?





1 april idag, bara det är härligt. Solen värmer även den min själ.
Men känner mig dum, som en jäkla idiot..

Körläraren inledde körlektionen imorse med att fråga om jag hade blivit lurad av någon på 1 april.
Neee, det hade jag inte, är ju själv den som brukar skoja och luras, svarar jag, hade även funderat ut ett skämt till min mamma.

Efter det att han hade frågat (då jag ska skriva in datumet för körlektionen) undrar jag vilket datum det är?? Haha. Han svarar ju såklart att det är den första april. Ja, haha, det vet jag ju, svarar jag och vänder det snabbt till att jag bara skojade, och säger april april !! haha. Men körlektionen gick bra. Enligt både honom. Och mig. 

Kvällen har spenderats på thairestaurang, gott och starkt. Knäppte några kort på toaletten. Töntiga kort egentligen. Men, ja, jag lägger upp dem ändå.

RSS 2.0