This is it!



Ska snart iväg på bio här. Och se This is it. Har varit lite kluven om jag ska se den eller ej, men nu blir det så ändå.

Sen uhh vad jag tycker Facebook är jobbigt, lade upp kommentar men den kom ej upp, sen försökte jag igen, ingen kommentar. Så då kommer väl alla på en gång. Ohhh..Störigt är bara förnamnet..

Till stan!



In the city..

Ska snart ta mig in till stan här och handla lite smått och gott (bla handkräm och nagellacksbortagare) samt lägga till någon länk på min nya klocka eftersom jag tycker det är snyggare då klockan sitter lite lösare på handleden. Sen blir det The City och the Hills på webbtv innan utgång till puben för lite öllapande.

Klockan påminner om den Olivia bär på bilden, och är i guldimitation och införskaffades på Ur och Penn. Ett "nödköp" faktiskt, då den klocka jag hade tidigare fick glaset spräckt då jag slängde sopor förra veckan. Jo men visst jag har andra klockor men i silver (bla. från DKNY och D&G men de vill jag inte ha till vardags helst)
Får dock se hur länge den håller, den kostade ju trots allt endast 150 kr på rea, men har garanti på ett helt år. WOW!
Ibland gör man banne mig fynd!!

Hej fredag!



Sitter här och äter en yoggi med kolasmak, så himla underbar. Som en liten efterrätt.

Denna helgen ska jag baske mig ta det lite lugnare än förra helgen. Bilden ovan (från förra helgen) talar sitt tydliga språk. Hade varit på CaptainMorgan fest innan jag anlände till festen där denna bilden togs. Men kul var det.

En middag ute ikväll blir det i alla fall. Trevligare kan man ju inte ha det, eller hur??

Hemma igen..



Från Mynta (restaurangen jag och Maia åt på). Har jag varit ett tag. Det är alltid lika trevligt att träffa Maia .
Men nu lägrar jag mig framför datorn. Och det här..

Dröm..

Hur kan man drömma om någon och sen se den personen dagen efter..??En person man aldrig träffar..Konstigt..
På ett kunsligt träffande datum dessutom..


Flora får följa med..




Oki, ikväll får Flora från Gucci följa med ut på middag.
Föll som en fura för denna doft vid första sprutet på taxfree. Sedan var förhållandet betydligt mer komplicerat. Gilllade den inte alls. Men den växer. Doftar gott av ros, citrus, pion, sandalträ och patchouli då den suttit på handleden någon timme..

Värmande..

Värmande, söta men ohh så osmarta att köra bil i (de är betydligt klumpigare än vad som framgår av bilden). Vilket körläraren påpekade förra fredagen. Köpte dem på Kappahl, av alla ställen i slutet på augusti.
PÅ morgondagens körlektion åker Conversen på istället.


Vanilj..


Hittade den här i badrumsskåpet imorse (vilket borde resnas, men det är en helt annan historia). Helt oanvänd. Älskar vaniljdoft så den har åkt på handleden idag. Luktar som en bakelse. Helt underbart!

Inte en lördag

Utube uppdaterar fortfarande. En lördag. Bra där. Men..så kom jag på.. jag har ju utubevideos på bloggen. Lycka..

Väntan...Igen..

Ser på det nya Hills avsnittet medan jag väntar på att Utube ska uppdatera sin sida. Hmm, undrar hur lång tid det kan ta..

Ikväll blir det tacomiddag hemma medan stormen viner utanför. Precis vad jag känner för ikväll.. Riktigt mysigt.
Har ju varit en hel del sena kvällar den senaste tiden. Skönt att ta det lungt för en gångs skull..


Väntan..



Killarna har inte bestämt var vi ska gå ut och äta. Än. Och vi som skulle gå ut runt halv sju..
Ja, ja jag har ju datorn. Lägger upp denna underbara låt med MJ. Höstigt mysig ..

Give In to me..


 Micheal och Slash..oh yeah..

Nu ska jag snart cykla iväg här.. vi har dock ej bestämt vart än..
Men det blir inga sena fredagsinlägg i natt. Har en övernattningsgäst i datorrummet. och tur är väl det..

Ankan är ju rolig..



Skrattade högt för mig själv då Anna Anka yrade om hajarna och brosket i kycklingen Ha, ha, ha..ganska roligt faktiskt (har dock INTE sett själva programmet)
Orkar inte bry mig om att hon inte är politisktkorrekt, sedan finns det ju dessutom säkert en överenskommels om att hon skall vara provocerande framför kamerorna, som i de flesta realityserier.

Idag körde jag förästen min första körlektion. På "trafikerad" väg. Det hade jag inte tänkt mig, hade tänkt vi skulle köra på en tom parkeringsplats eller så. Ja, det gick ju men.. då körläraren säger: "sväng sen till höger".. så pekar jag på en väg till vänster och undrar: "menar du.. in..här???". Han måste tro att jag ÄR efter..Tur att man är blond. Så man har någat att skylla på menar jag..
Eller så var jag nervös (fast jag inte erkänt det för mig själv)

Dagens doft..


Inte min favorit doft. Vid första sprutet (fick den av pojkvännen). Men nu älskar jag den. Har skapat trevliga minnen med denna doft, vilket göra att jag allt som oftast vill spruta den på handleden.

Det är en utpräglad kvällsdoft, vilket namnet ju antyder, med inslag av fresia,  cashmere, rökelse samt hjärtnot av patchouli, amber och trä. Perfekt för kvällens middag. Var vet jag ej än.

På med pälsen!

Så var det höst igen. 1 oktober. Det har snabbt blivit kyligt, en total väderomväxling. Lika bra det då jag ändå ska sitta inne innan jobbet och plugga i körkortsboken. Ja, på tal om jobbet föresten så blev jag tvingad att bära en ORANGE tröja då jag var värdinna häromdagen med texten: Vi undersöker allt och alla. Kunde de verkligen inte komma på en bättre text. Det låter ju bara... DUMT.

Nu när kylan börjar komma är jag glad att jag har mina flitit använda fakepälsvästar från förra hösten att värma mig med. Har faktiskt köpt en ny som är ännu finare. Och som dessutom är finare i verkligheten än på bild.


RSS 2.0