Alejandro..



Första veckan på nya jobbet avklarad. Mycket nytt att att lära men samtidigt så intressant. Har alltid velat arbeta med reklam. Och nu jobbar jag med annonser för en tidning. Känner mig förvisso som en överhettad dator som hängt sig just nu. Men har ju som sagt alltid velat jobba med reklam så stressen det innebär måste jag bara klara av nu. Ordrar som ska skickas iväg till reklambyråer för produktion i tid, utföra inkommna annoser själv, ha koll på kollegor, event. Ja, det är ett axlock av mina arbetsuppgifter. Renskrivning av anteckningar har varit ett måste varje kväll då jag kommit hem. På Spotify har Alejandro spelats på repeat. Rrrroberrrtoo, feerrrnandooo....

Fredag...

Ska snart  ut och ta en matbit med mamma. Vatten till det denna fredag, då jag sitter på "torken". Alltid lite godare med vin  till maten då man äter ute tycker jag, men vill helt enkelt inte chansa. Bra med en soft helg dessutom då jag börjar nya jobbet på måndag samt ska köra i helgen.

We are the world..



Ohh jag älskar verkligen denna version av We are the world, nästan bättre än den vanliga versionen. Här sjunger bara MJ..

Lördags outfit!






Hemma igen efter en underbart trevlig kväll (som dock slutade lite mindre trevligt, men det hade dock inte med oss att göra)

Underbart att kunna sitta ute i bara jeansshorts och linne. Kavajen åkte på på hemvägen. Gladiatorsandaler på fötterna och Weraväska på armen.
Ni ska veta hur grymt töntigt jag tycker det är med outfitbilder, men jag kunde liksom inte hindra impulsen jag fick, dessutom är jag ensam hemma och slipper pikar så..

På hal is...

Klarade halkkörningen igår. Hatar verkligen att köra bil. Särskilt på hal is, vilket jag iof har fått en hel del träning i iom den kalla vintern. Men nu är jag i alla fall ännu ett steg närmare mitt mål..

Lyssnar på  en gammal favoritlåt med Serge Gainsbourg på Utube..


RSS 2.0