Hitta den röda tråden..



Ok, så här skulle jag gärna klä mig igen (gammal bild) men vaar e klänningen?
Var den röda gömmer sig får väl visa sig vid min vårinventering hoppas jag...

So far away...





Hur bra är inte denna låten på en skala... brukar alltid lyssna på den då jag cruisar fram i en cab eller buss på Londons gator. Grymt nostalgiskt..

Matcoma...



ja.. eller inte direkt kanske... snarare trött...slösurfar..hittar inte min laddaren till mobilen så jag kan inte överföra några nya foton. Har i alla fall ätit gott, stek i ugn med mögelost och potatisgratäng..med  gott amarone vin till. Man måste helt enkelt gå upp ett par prisklasser för att få gott italienskt vin tycker jag. Detta var dock en gåva som jag bjussade de lyckliga gästerna på..

Outfitbilder!



Kommer lägga lite outfitbilder också i takt med att jag rensar min garderob...

Stämmer!

Älskar att skriva, ruskigt modeintresserad och gillar långa restaurangbesök men även att laga avancerade Jamie Oliverrecept i köket till tonerna av Ramones.. Min blogg vill jag ska ge tips och inspiration, inte uppmana till köphets.. En daglig dos av ytlighet.. Skriver en modeblogg (även om det nu finns hur många som helst) just för att det är sådär lite lagom privat..

Jag gillar

Snälla människor

Jag ogillar

Orättvisor

Motto

Gör dig själv och andra glada!



Detta skrev jag i min presentation av bloggen för länge sedan ocha jaaaa, det stämmer verkligenfortfarande...särskilt det sista..(jag gillar)

The ring!



AND the bracelet... Detta är smycken i precis min stil. Från LiteKalabalik.

Snyft!!



Ok, känner för att blogga lite igen...
Mysigt att kunna kolla i sitt arkiv vad man gjort en specifik dag. Bara en sån sak. Sen är jag ju ruskigt senimental också..
ja, jag menar ruskigt, ruskigt sentimental så att de ska lägga ner mitt favorithotel i London skär som en kniv haha..på någon vänster är det sorgligt...hade en sådan underbar vistelse just där 2009. Hela resan var som en underbar dröm och de spelade Michael Jackson i alla affärer...Harrod..HarveyNichols mm..
Super personal var det också på hotellet..frågade tom om vi ville ha limo till flygplatsen haha..vad mer kan man önska när man kommer hem från en fin resturang än att lägga sitttrötta huvud på en skön kudde...??

RSS 2.0