Bergochdalbana..

Bebisen rör sig lite sporadisk men då den väl gör det känns det som att åka bergochdalbana. I några sekunder..

Ashes to ashes..

Ashes to ashes eller Cool Camel  kommer att åka på på tassarna på nyår. Till svart, svart, svart och paljetter.

Gillar särskilt den kalla, lite lilagrå nyansen..


Shoppat och klart?

Jag är ju skitduktig på att köpa julklappar. Till mig själv. Blev endast en stavmixer till mamma, och fyra plagg till mig själv samt ett Kerastase balsam. Trots det är jag helt utpumpad. Huvudvärken har varit min ovän idag.
Siktar på Åhlens imorgon och på att traditionsensligt få höra "Ärade kunder .." en kvart innan stängningsdags på julafton. Hör man inte det är det inte riktigt julafton för mig, för det har jag minsann fått höra i flera år i rad då jag svettig stått en kvart innan stängningsdags och fått de sista klapparna inslagna.
Puuhhh detta snökaos, detta snökaos. Att gå tre steg e som att lytfa ett berg känns det som. Ialla fall om man är gravid och har huvudvärk..

Glammamma..

Nä, men om man skulle ta och glamma till det lite. På med nåt fint och sputa på sig Allure Sensuelle, orientalisk och fullsmockad med rökelse, jamin, iris och vanilj.

Ska ut och handla de sista klapparna. I snöovädret, sen måste det tvättas, städas och slås in, och kolakokas..


Läääängtar..

Camembert, brie, blåmögelost, vin, italienska charkuterier, oh gud vad jag längtar efter dessa godsaker.

Kan knappt vänta, får ju knappt äta något av det som jag verkligen gillar. Inte ens ceasarsallad, min absoluta favorit, då den innehållar rått ägg i såsen. Men i maj så..

 

Oh ja, sorry bebis, jag läntar efter dig också. Jättemycket..

 


RSS 2.0