Finare?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Lite skoj att klicka ihop bikinisar tyckte jag så jag klickade snabbt ihop en ny. Var inte såå nöjd med den första så..


In the summertime..

Hittade en länk till en tävlig på Nelly och klickade ihop en bikini. Ni kan kika på den via länken, kunde dessvärre ej lägga upp bilden.

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Så jäkla härligt väder idag så sol och bad känns inte alltför långt borta ändå..


Fredagens outfit!



Bär den stoooora JimmyChooväskan på bilden, vilken jag faktiskt behöll trots allt, mest för att den är så praktisk med många fack och för det faktum att man kan stoppa i en hel outfit i den om man så vill. Den randiga klänningen och skärpet kommer från HM.

Nu är jag mätt av kycklingvingar från Glorias. Blev dessutom härligt kladdig om händerna...
Nu lite Youtubeande

Lugn kväll..



Skulle egentligen åka in till Malmö ikväll men orken fanns inte där. Och vädret var även det en bidragande orsak, så jag har spenderat kvällen med min mamma på kvarterskrogen och senare med MJ, mm på Youtube, känns tryggt och bra då pojkvännen är på skidsemester i alperna..Saknar honom. Och..

Home alone..

Ska ta mig i kragen här nu och snart laga lite mat som jag kan ha mig till jobbet torsdag/fredag (wokade grönsaker, vegitarisk biff och nudlar).

Har inte gjort en enda vettig sak sedan jag kom hem från jobbet förutom att sitta framför datorn och vara oproduktiv och sentimental.

Övernaturligt trött, men med detta jobb som jag har för tillfället så blir man helt seg och trög i både hjärnan och kroppen. Tog ledigt på morgonen för att gå på en jobbintervju, trevligt på alla vis men leder ingenstans (även om de var intresserade) för det vara bara halvtid och det jag behöver nu är heltidsjobb. 40timmar. Usch, känner mig så stressad över allt just nu. Och rastlös. Vill ju fixa allt på en gång. Har brottom.
Väntar på ett personlighetstest från det andra jobbet som jag varit på intevju hos nu (som jag hoppas att jag får). De som gått vidare skulle få göra ett sådant plus en ytterligare intervju. Kollar oroligt mailen varje dag.Varför har det inte kommit än?

To keep, or not to keep..



Ja, det lutar åt att jag faktiskt behåller jätteväskan från Jimmy Choo. Både bökigt och risk för ånger vid en retur. Kan vara bra att ha, vid de tillfällen då man behöver bära med sig hela livet i väskan. Gillar inte att lämna tillbaka saker och ogillar att ångra mig. Den är i och för sig MYCKET större än den ser ut på bilden coh det är helt klart en nackdel. Men den skall användas. Inget väskköp nu på några år! Klarar jag det?

Har ju blivit kallare igen. Och jag får stötar överallt jag går. Får alltid det som mest vid minugrader. Vågar knappt knäppa på en lampa eller ta i handtag. AJ, det gör ont. Och låter och i värsta fall blixtrar. Fick nyligen en stöt i örat då jag satte in en hörlur. Ugh..

I cdkonvolutet..



Brukar sällan lusläsa cdkonvuluten men jag gillar detta, då en artist tackar för att han finns. Det är det nog många som gör i detta fall ha, ha..

Gårdagen..

Hade jäkligt trevligt igår då min vän Maia kom på besök. Tacos, vin, samtal och musik.


Toalettfoto börjar bli en (o)vana. Tycker att jag ser ut som ett djur här typ en gnagare eller nåt..
T-tröjan är HM organic , koftan även den från HM.


Har satt min vän i hårt arbete i köket..


Tacos..


Sen Utube på storbild hela kvällen..


Stöldlarmet gick..

..och  ringde ilsket då jag lycklig gick ut från Åhléns med min nya WERA väska tidigare idag. Folk kollade och var nyfikna på hur tjuven såg ut, vem det var som plockat på sig något. Det var jag.Och det var min nya väska som pep. Tyckte det var lite roligt, de hade glömt att plocka bort stöldlarmet...

Är nöjd, men det var ett nödköp, ingen pirrig förälskelse. Behövde helt enkelt en funktionell väska. Men fick dock bekräftelse då kassörskan sa att den där väskan är verkligen snygg, plus att tjejen bakom frågade om den hade axelrem. Den har underbart många fack. Precis vad jag behöver. Är nöjd,  men det måste jag vara, då den kostade över 1000 kronor..Men den är faktiskt ganska mycket jag..


Många funktionella fack..(vilket dock inte syns på bilden..)


Gillar de små guldtassarna under väskan..

Det är vår..


Min favoritfärg på tulpaner..

Sol från en klarblå himmel hela dagen, blir så otroligt glad av bara en sådan sak. "Det är vår nu" sa min körlärare då vi körde runt i stan, "De har sagt det". Ja, har de sagt det så..ja då är det det. Och lila tulpaner håller på att brista ut i full blom på vardagsrumsbordet....

Dessutom ringde de idag från jobbet jag sökt och sa att jag gått vidare till en ytterligare intervju!! Och Maia kommer på tacomiddag hos mig ikväll. Tillåter mig att vara glad just idag. Ok, det som jag gjort för flera år sedan gör mig otroligt ledsen ibland, men jag är glad idag...

Hoho, hihiii..


Solsken och sensuell dagensdoft..


Allure Sensuelle

Så himla glad av att vakna upp till detta vackra väder. Pojkvännen är bortrest och då drar jag aldrig för persiennerna då jag sover. Blev alltså väckt av solens strålar imorse.

Ska snart cykla iväg till körskolan. Ska bara hoppa in i duschen efter lite vit persika/vitchocklad youghurt. Sen ett sprut av Chanels Allure Sensuelle och jag är redo att dra iväg.

 För tio år sedan bar jag alltid Allure, nu har jag bytat ut den mot den lite kryddigare Allure Sensuelle. Doftar Amber, Patchouli och vanilj. Skulle närmast beskriva den som en renodlad kvällsdoft men den funkar på dagen också, då den är relativt blommig.

Långa kavajen!


Knäpper kort på toaletten, knäppt..

Är så otroligt nöjd med min långa kavaj från HM. Kostade dessutom endast 199kronor vilket dock gör en lite misstänksam om det står för slavarbete eller dålig kvalitet eller både och, men nåväl, den har bra passform och den rätta längden! Knäppte denna bild på toaletten på festen i lördags. Kände mig som en komplett IDIOT, nåväl, det är jag ju förvisso ibland så..

Äntligen..



har jag hittat min försvunna ring från Pilgrim.
Städade lite i morse (var uppe tidigt för att hinna mysa lite eftersom pojkvännen skulle åka iväg på semester idag, undrar förresten om han hittar de små lapparna jag gömt i hans fickor och resväska?). Har verkligen saknat denna ring, men nu sitter den åter på fingret!

Weraväska?

Beställde ju hem en JimmyChooväska från HM, men hjälp vad stor den är. Hela jag får plats i den. Plus en till med god vilja.
Jaha, den åker ju såklart tillbaka. Nu är det bara att leta vidare. Borde ju inte vara så svårt då jag alltid ser snygga väskaor överallt. Men nu hittar jag ingen som jag tycker är en värdig kandidat. Måste ju fylla en hel del kriterier då jag alltid bär med mig hur mycket som helst!
Kanske denna från WERA kan vara något. Men nej, jag är osäker..


RSS 2.0