Fredagsbarn..



Fredagen har varit en mysig karamell. Middag på Glorias. Sen lite Utube och Spotify på det.
Hmklänning och HMskärp och gråa Don och Donna skor kan inte gå fel. Det har de i alla fall inte gjort ikväll..Nu sängen..

Måndagsbarn..



på en fredagskväll. Lyssnar just nu på denna härliga låt av Veronica Maggio.. Imorgon är det jobb, så jag kan inte njuta fullt ut av denna fredagkväll..

Små godbitar..


 Så snygg och cool, men så ofunktionell. Hög klack och öppen tå är väl knappast särskilt praktiskt. Från TOPSHOP.

Då är denna gladiatorsandal, otippat från ELLOS , mycket bekvämare. Inte i samma kategori dock. Men i skinn och prisvärd 399 pix. Klickas hem om det går bra på nya jobbet då lönen kommer den 25 mars.

Kvällens..



Outfit såg ut såhär. Hmklänning med en HMlångkofta över..

Hjärtan och The hills..



Har blivit lite firad här. För mitt nya jobb. God  middag, lagad av pojkvännens bror. Sitter nu och smaskar mitt favoritsnacks, hjärtan och kollar på The Hills, gamla avsnitt på webtv. Har kollat upp lite mer om företaget, som jag ska jobba för, vilket  bla. har gjort Britney Spears svenska hemsida.

Öron?



Utstående öron?check. Blek.?Check. Svart.?check. Alexander Wang? Check.

Långrandig..

I
Randig..

Ingen kul fredagkväll. Ikväll. Märklig på alla sätt och vis. Ingen mysig Gloriakväll. Tröstar mig med Winnerbäck på Spotify... Passar bra. Just ikväll. En outfitbild ger mig ytligare tankar. Bra där. Randig klänning från Åhléns, paljettskärp och kofta från HM.

Lila och den lilla,lilla lilla, löna lönen....

Lite lila på Nicole, fint. Lite tveksam till glasögonen dock.

Lila armband från A. Gotborn

Nu har lönen äntligen kommit. Och jag läntar redan till nästa. Denna lön var nämligen så liten så den knappt var lön (som jag så skämtsamt sa till en kollega igår, torrt, jag vet). Problemet är bara det att nästa lön (från det nya jobbet) inte kommer förrän i slutet på mars. TRE shoppingfria måndader alltså. Tur att jag faktiskt trots allt har det jag behöver i klädväg. Men ett litet smycket skall i alla fall klickas hem idag. Från Angela Gotborn. I lila.


Kjolar...

Finfin kjol från Topshop
men det blev denna mörkgrån från HM..

Är på jakt efter en tight, enkel kjol som funkar både till vardags och  fest. Har beställt den understa mörkgrå från HM, inte jättefin men man kan den högt i midjan, vilket jag gillar. Den översta är från TopShop och är finfin tycker jag. Ska kolla om den har kommit in i butik så snart jag hinner. Och lönen sitter fint på kontot.

Har förresten fått det jobbet som jag ville ha. Fick reda på det idag. Hu, hoppas det går bra. Men jag ska ge allt, sen får man se..

Stor och liten..


Gissa vilken öl som var min..

Hemma igen efter en utekväll. Middag på sportbaren avslutades puben Mods. Trevligt, men jag var trött då jag cyklade hem i snöfallet denna lördagnatt. Tankarna är helt fokuserade på jobb. Vilken väg jag ska ta härnäst..

Armband från Angela.G


Något av dessa fina Angela Gotbornarmband skall klickas hem då lönen kommer. Så snygga och inte i inte helt fel prisklass heller. Vilket av dem bara. Det är frågan..


Wicked game



Har spenderat kvällen med att kolla på massa 90-talsvideos. Här är en av dem,  Wicked Game med Chris Isaak. Med en ung Helena Christensen.

Kvällens...






Dagens/kvällens består av lila klänning med spets i ryggen och en grå collagetröja över. Allt från Gina. Har spelat lite Rock Star med grabbbarna efter enchilladas på kvarterskrogen men jag myser helst här. Framför datorn. Med You Tube. Och Guns. Datanörd?

Favoritfrisyren..



Fredagens frisyr.. Tvinnande slingor. Favoritfrisyren just nu..
Har lite huvudvärk ikväll, har haft det i stort sett hela eftermiddagen också. En ovanlighet för mig. Som tur är. Hoppas på att må bättre imorgon. Ska nu kolla in det nya avsnittet av THe City på MTV webtv. Börjar bli fast. Det trodde jag inte.


Älskade, bekväma klänning..


Randigt och bekvämt idag..

Slänger in en dagens här. Vill egentligen bara än en gång understryka hur rackarns bekvämt det är med klänning. Och så en långärmad topp ovan på det. Sen e man klar lixom. Kanske en kofta över axlarna om det är kallt. Klänningen är från Åhlens och topen från Topshop. De gråa strumbyxorna kommer även de från Åhléns.

Söndag



Denna söndagkväll har jag kollat lite på Australias Next Top model på Youtube. Bättre än originalet med Tyra Banks tycker jag. Denna video är från säsong 1. Makeovers..

Gårdagens..


Jag. Igår.

Gårdagens outfit var enkel. Och ganska tråkig. Stickad kofta, puderosa top och Leejeans. Min jobbintervjuoutfit. Kom än en gång på hur fruktansvärt obekvämt det är med jeans. Så idag har det varit klänning, både på jobbet och nu inför kvällens middag hos min mamma.


Jag undrar...

varför det är reklam för bröstförstoring på min blogg. Från A till Bkupa...Känner mig direkt träffad...

Dagens doft plus reklam..


I den här bloggen är vi inte blyga för lite gratis reklam, så varsågod Dior.

Dagen doft är Miss Dior Cherie. Presenterar den i form av en reklamsnutt av Sofia Coppola.
Har varit på jobbintervju idag. Gav nog inte allt jag kunde känner jag. Vill ha jobbet mer nu då jag lärt mig mer om företaget, vilket  jobbar med hemsidor, internetreklam och sökmotoroptimering. Saker jag är intresserad av. Jobbet innebär dock viss försäljning, vilket jag inte är så erfaren av. Men de har bra kunder tex artister, sportpersoner (Chippen). Får nog inte jobbet. Men jag hoppas..

Stud..


Skoletter

Supersnygga skoletter med studs från Chicy.. Men shoppingförbud, shoppingförbud..

Noll inspiration..

får jag av HMs vårkatalog. Så förutsägbart  och trist. Förutom denna rödrandiga topp med snygg ryggurringning som jag gärna bär i vår till ett par slitna utsvängda jeans (som bor i min garderob, tillsammans med tusen andra). Sidenballerinorna var också väldigt fina. Men "that´s about it". Det enda som inspirerar är ordet "vår" på framsidan av katalogen och det har ju inget med HM i sig att göra. Nej, de behöver en ordentlig uppryckning..
Lägger inlägget under kategorin Inspiration, sådär lite ironiskt.
SNYGG

PLUS SNYGG= VILL HA

Om jag ...



Om jag hade haft en shoppingblogg, hade denna blogg varit ute på hal is denna månad. Inget skall shoppas överhuvudtaget, varken klänningar, koftor eller smink. Och på tal om hal, ja det är banne mig inte det lättaste att ta sig iväg till jobbet i halkan. Måste cykla nästan 20 minuter tidigare. Men jag gillar att det för en gångs skull syns en sol på himlen, istället för gråsvarta moln.

Var förresten och trängdes på IKEA i måndags, köpte en byrå, MALM. Och nej det är inte shopping..det var en nödvändighet som jag länge behövt. Så nu ska det vikas och organiseras och bli ordning och reda i garderoben för en gångsskull. Skönt. Såg dock nu att de visst hade den i vitt. Damn. Det hade varit snyggare. Och fräschare..

Fredagens outfit..



Lite annat hann jag göra ikväll i alla fall , förutom att spela Rock Star, ta outfitbild. Sittandes..
Stickad HMklänning med svart paljettskärp..

Don`t cry..



Har "tvingats" spela Rock Star ett tag nu, efter vi kom hem från kvarterspuben.  Har varit sångare.
Hmm, inget Guns, så jag la av efter några låtar. Det är bättre att spela riktig gitarr såklart, känns meningslöst med Guitarhero och Rockstar.Tycker jag då... Lyssnar hellre på Guns and Roses här framför Utube..
Kolla in nittiontalsmodet förresten, med slitna, ljusa, höga jeans och vitt linne, det kommer stort i vår ..härligt va?

Kvarterskrogen kallar...


Puss..

Hur mysigt är det inte att ta sig några få meter till kvarterskogen en trött fredag. Kommer snabbt hem också. Och de har dessutom de godase encihilladasen i stan. Med god superstark sås till. Billigt är det dessutom. Trevlig personal. Love it..
Puss..

Gott Nytt hår plus nu "gamla" bilder..


En mojito mellan varven.. gottgott

Jamie Oliver höll mig sällskap i köket.. I wish..

Kvällens outfit. Min älskade Ginaklänning matchades med lila strumbyxor..

Dålig fotograf= suddiga bilder

Gott nytt hår? Håret hade visst växt över natten????

Lägger upp lite bilder från nyår här..
Mesta delen av kvällen spenderades i köket lagandes parmainlindad oxfile (låter gott i terorin men jag föredrar verkligen indiskt).
Hann dock dricka lite mojitiskvättar mellan varven. Behövdes. Det var stekhett i köket..Hann även ta outfitbilder lite snabbt, många av dem supersuddiga. Annars var det en helt ok, lugn nyår. Precis som jag vill ha det. Perfekt..
Enkelt klädd i en Ginaklänning matchade med en välbehövd färgklick i form av lila strumbyxor..

RSS 2.0