På ölpuben..



Det blev en Pale Ale på ölpuben. Plus en bränd bolognesepizza. Trevligt hade vi men kvällen blev kort för mig som ska upp tidigt imorgon. De andra gick vidare ut i natten...

Packad..


Rosa väska från Epic

Väskan är packad och imorgonbitti åker jag iväg till Paris...

På handleden..



sitter denna doft. Fin blandning av mandarin, persika, bergamott, amber,  vanilj, och mysk..

Fredag.Igen...

Åh, vad jag älskar fredagar. Den bästa dagen.  Denna fredag ägnas dock mest åt packning inför Parisresan. Men just nu tar jag det lungt framför det nya Hillsavsnittet på MTV webtv med ett glas rosé. Kollar även på lite Varanteaternklipp. Typiskt min tramsiga humor..

Ska gå till kvarterspizzerian senare ikväll för mat och öl. Men jag måste hålla hårt i pengarna. Har inte mycket kvar och månaden har just börjat. Illa. Ligger dessutom ute med ganska mycket pengar för biljetterna då jag jobbade i Köpenhamn. Hoppas jag får dem så snart som möjligt. Så var det nämligen sagt..

Överkokt blomkol..galet tramsigt...


Paris på naglarna..


Mavala nr 3...

Detta lack från Mavala sitter på naglarna idag. Jag gillar den hallonrosa nyansen skarpt, påminner mycket om mitt favoritlack Elin från Makeupstore.Men detta lack är billigare och har en perfekt storlek att packa ner i väskan för touchups..
Och dessutom heter nyansen Paris, som jag snart ska åka till. Det enda negativa är att det dessvärre inte torkar sådär supersnabbt..

Påläst..


Min kvällslektyr...

I helgen åker jag till Paris, närmare bestämt nu på lördag. Och även om jag varit där tidigare så är det bra att uppdatera sig lite, kolla vilka restauranger man vill gå på, vilka platser man vill se, vilka museeum man ska besöka.
Kommer ladda upp många Parisbilder på bloggen då jag kommer hem..

Nu ska jag krypa ner i den varma sängen. Har hunnit med mycket idag. Jobbintervju i Malmö, lite shopping (bla regnkappa och pälsväst), jobb och bloggläsning. Nu ska datorn stängas av. Till förmån för böckerna..Godnatt!

Today I was wearing this.



Ja, var tror ni att man hittar mig om jag har någon tid över. Jo på ett provrum på Gina Tricot. Kläderna är dock mina egna gamla paltor. Den stickad klänningen är en favorit från HM. Koftan är Åhlens och den är faktiskt ganska lång vilket inte syns överhuvudtaget på bilden. Den virkade schalen är från Indiska. Halsbandet är Pilgrim.

Om ni tittar riktigt noooga på bilden så ser ni även en pälsväst. Gina har nu fått in en i lite kortare modell. Jag gillar min långa och anväder den flitigt under jackan. Frusna jag. Men den korta fick också följa med hem.Så nu har jag två men jag bär dem varje dag så de lär nog bli utslitna..Inga problem med det alltså..
Men det finns faktiskt ett problem...tänk om folk tror att jag har ÄKTA PÄLS, att jag förespråkar pälsindustrin. Det gör mig äcklad. Och rädd. Men jag måste säga att ett praktiskare plagg har jag ej ägt. Nu slipper jag ju michilinarmar under jackan pga av tjocka koftor samtidigt som jag håller mig varm. Perfekt.

Omslag med många rätt..


Sällan skådat så sött omslag..

Rutigt, vit kanin och Drew pryder POPS omslag. Så sött och fint. 
I tidningsvärlden talas det ju ofta om vilka omslag som fått särkilt höga föräljningssiffror men jag har faktiskt ganska svårt att förstå hela den diskussion att det är omslaget som säljer tidningen. Ofta bestämmer jag i förväg vilken tidning jag skall köpa eller så tjuvkikar jag lite diskret i tidningen...Verkar innehållet kasst blir det heller inte den tidningen. Vissa tidningar använder helst tex blonda modeller eftersom de menar att det säljer bättre.. Vad hände med innehållet..?Bryr sig ingen om vad det faktiskt står i tidningen? Vilka reportage som finns med ?Jag kan dock förstå att en skådespelerska kan sälja en tidning då det ju ofta finns ett reportage/intervju inuti tidningen.
Fast detta hade jag nästan kunnat köpa enkom för det fina omslaget.

Pass this on...



Suverän låt och superskön video.  Pass this on. Med the knife..

Jag, idag..



Den här bilden togs förvisso igår på Sisters, som har så otroligt fina provrum. Men kläderna hänger med idag också.
Älskar den sköna,randiga poloklänningen från HM som har guldknappar i ärmar och vid halsen. Den svarta kofta är också köpt på HM. Och ja, jag tycker svart och blått funkar finfint ihop.
Stövlarna från Don och Donna som ju knappast syns fallar snart sönder så använda är de. Måste köpa nya, varma
vinterskor. Gärna med höööööga skaft. Det blir varmare så. Och snyggare..

Jag, en fegis...

Kappan som jag beställde från ELLOS kom igår. Är alltid lite skeptisk då jag beställer per postorder då chansen att prova innan köp är obefintlig. Jag därför slog därför till på en i klassiskt svart, tänkte att det var mer gångbart än en i rosa. Dessutom stickr man inte ut lika mycket. Men det är klart, kappan är så mycket finare i rosa. Har ju sett den på min kompis Maia. Det är faktiskt nästan den underbara färgen som gör själva kappan.Här har jag allt varit lite feg. Men den sitter ok, har lagom längd och är en sådan klassisk kappa som jag letat runt i butikerna efter men inte hittat.
Här gör bilden verkligen inte kappan någon rättvisa..Ångrar mig faktiskt lite nu...

Favoriter i badrummet..

Rengöringscreme: Rinse of foaming cleanser från Clinique.
Duschkräm:Nivea Happy Time, har en underbar, upppiggande doft av apelsin..
Bodylotion:ACO hudlotion, den absolut bästa jag någonsin provat..
Ansiktsvatten:Clinique nr 2..
Ögonkräm:Clinique all about eyes
Fuktkräm: Clinique, superdefense..
Parfym: Olika beroende på dagsform men just idag sitter Gucci Envy me säkert på handleden. En trygg och pudrig vardagsdoft..

 
Fina favoriter

In bed with me..


är pojkvännens lilla ASUS dator. Ligger och söker jobb. Innan jobbet. Och bloggar. Alldeles perfekt bloggdator,  liten, nätt och snygg.

Panpizza och pistoler...



Var just nere i affären för att handLa en Billys Panpizza. I favoritsmaken Bolognese.  Är alltid så otroligt sugen på skräpmat på måndagar. Dessvärre var det tydligen någon form av förpackningsfel, eftersom ALLA var öppna på undersidan. Gahh. Inte så frächt. Så det fick bli en Hawaiipizza istället. Som inte såg ut att vara öppen. Tyvärr var den det vilket  jag upptäckte först då jag kommit hem. Men det struntade jag i. Den var ju trots allt lika  god ändå..

Acnes Pistols är ju grymt hypade, på gränsen till för mycket faktiskt, men snygga är de verkligen, dessa Pistoler.
Usch, trött,trött,trött är jag denna måndag och hade gärna tagit mig en tupplur just nu. Men det hinner jag tyvärr inte..


Praktiska fickor och fint foder...

Jag älskar stora, rymliga handväskor. Ett extra plus är om de har små fickor att stoppa mobil, nangelfil och smink i. Det har den jag nyligen köpt från DKNY. Gillar den så mycket. Fina guldiga detaljer och fint foder har den dessutom. What moore can a girl ask for?


Big is better


Fina fickor och fint foder..


Söt som socker...


Miss Dior Cherie sitter fint på handleden idag....

är denna parfym från Dior. Fräsch och blommig doft, perfekt en söndag..
Ananas, körsbär och jordgubbar övergår i hjärtnoter av karamell, popcorn och viol. Avslutningsvis avrundas Miss Dior Chérie i basnoter av mysk och patchouli. Mums om ni frågar mig..

Har förresten varit och ätit plankstek denna regniga oktoberkväll, riktigt gott men matkoman är total och det ända jag orkar göra just nu är att kolla på The Hill, The Lost Scenes på MTV webTV..

Like a rolling stone..



En gammal Bob Dylanlåt. Här med The Rolling Stones..
Sorglig video. Själv är jag dock på gott lördagshumör och ska snart krypa till kojs..

Jag. Ikväll..


Klockan 23:22

Har varit ute och ätit. Ingen ovanlighet en lördagkväll. Har ätit indiksmat på min favorit indier, inte heller det en ovanlighet.
På mig har jag en grå poloklänning från Gina, ingen ovanlighet det heller...
De lila strumbyxorna i 100 denier  kommer från Åhlens. Skorna i mocka kommer från Din sko...

Bland höstlöven..



I dag har jag varit inomhus och tagit det lungt i stort sett hela dagen. Min förkylning krävde det. Tog denna bild då jag var ute för att handla lite Energidricka. Lila strumbyxor, gamla stövlar. Och höstlöv..

Domino dancing..



Domino Dancing med Pet Shop Boys är 80-tal så det smäller om det. På ett bra sätt..

Friday feeling...


Posar i tischa och kofta från HM...

Har varit och ätit på Glorias. Åt som vanligt en grillad biff med wokade grönsaker och chornsås. 
Fredagens outfitbild togs på sportbarens toalett (börjar bli en vana med outifbilder på toaletten, hrmm)
Känner förresten mig så mycket bättre från förkylningen  nu. Riktigt skönt. Stannade till och med kvar ute med pokvännens kompis som ville gå till Mods. Trevligt ställe och trevligt sällskap, så jag hakade på..
Kläderna kommer förresten från HM. Som vanligt. Kjolen kommer i och för sig från Indiska men den syns ju knappt på bilden...

Sommaren stannar kvar..

på mina naglar. I form av nagellack från Makeup Store i färgen Elin. Älskar den härliga rosaröda nyansen.Den perfekta nyansen. Pojkvännen gillar den också. 
Viva la Diva nr.50 ,i liknande nyans, sitter på tånaglarna..




Sköna sjuttiotal..


Nicole i hippieinsprerad look..Gillar skorna och skortsen. Linnet går bort.

Ligger här i sängen med 70-talsdisco strömmande ut ur hörlurarna. Riktigt uppiggande. Ska snart dra mig upp och uträtta lite måsten. Tyvärr innebär dessa måsten att jag måste ta mig ut. I regnet. Hoppas jag inte blir sämre. Vill INTE ta ledigt från jobbet nästa vecka.

Skönhetsfavoriter..


Sneak peak. I min necessär..

Rough: Estee Lauder Fresh Plum (323)
Ögonskugga: Estee lauder Mocha Cup (63)
Creme: Clinique Superdefense
Läppglans:Clinique Plump and shine (nr01 och 03)

Mascara:Clinique Lashdoubling mascara
Kajal: Eyeliner by HM.
Parfym: just nu är det oftast Hypnos från lancome som åker på. Doftar både frächt och kyddigt på samma gång. Passar mig perfekt..
Hårserum: Kerastase. Kanonbra för mitt blekta hår.
Hårprodukter: Shampoo och balsam från L´oreal professionell.

Efter ha legat färglös och grå i sängen hela dagen igår är sugen att göra en rejäl sminkning till kvällen. Ska bli kul. Ofta sminkar jag mig annars väldigt runtinmässigt.


Långt..



Som sagt letade jag även efter ett lite längre halssmycke och fann detta fina.Också från Pilgrim. Dock till fullpris.
Använder det till mina poloklänningar, eftersom det ju knappast är snyggt med en kortare kedja ihop med polokrage.

Fint fynd..



Letade efter armband och ett lite längre halsband då jag var i Köpenhamn förra veckan. Hittade detta från Pilgrim. På rea. För 50 pix, DK visserligen men det blev trots allt inte så mycket mer i svenska.. Jag gillar det bara mer och mer..

Upp till knäna..

Är piggare och kryare idag, luktsinnet och smaken har börjat komma tillbaka. Tack och lov. Jag har nämligen tänkt gå ut och äta ikväll. Men så vilade jag ju å andra sidan i princip hela dagen igår.

Nicky Hiltons stövlar här på bilden från POSH 24 är ärligt talat "to die fore". Gillar hela outfiten fakttiskt, även om jag tycker att linnet kunde vara aningen längre..


Inte full pott, men nästan..


Enkelt är snyggt..



Notera den söta lilla Chanelväskan på höften..

Det går inte att förneka att Lauren Conrads stil är mycket enkel och safe. Men jag tycker faktiskt om just det att hon inte försöker för mycket. Hålet på knät har en skumm form men annars är outfiten klockren. Enligt mig..

Järnvägsstationshak?




Le Train bleu på Gare de Lyon...

I den här vackra, kulturskyddade miljön hade jag gärna dinerat. Lite för dyrt dock. Men det är inte omöjligt att jag slinker in här för ett glas vitt nästa vecka då jag är i Paris. Fyller faktiskt jämnt. Restaurangen ligger på Gare de Lyon och är väl knappast det vanliga järnvägsstationshaket om man säger så.


Fortfarande sängliggande har jag  sysselssatt mig med att söka lite nya jobb. Lyssnat på cash och kollat runt på olika restauranghemsidor. Mys. Jag älskar att äta ute. Här hemma I Sverige blir det ofta restaurangbesök men då blir det oftast ett traditionsenligt fredagsbesök på sportbaren.


Brun. Utan sol.


Brun utan solfavorit  från FakeBake..

Funderar på att ta och smörja in fejjan med min busfavorit från Fake Bake, så jag känner mig lite frächare till helgen. Trots förkylningen, som säkerligen kommer hänga med några dagar till.
Problemet är dock att jag snyter mig så ofta så det kommer väl bli en vit ,missklädsam fläck kring näsan. Får se om jag kanske kan undvika snyta mig några timmar. Tror dock att det kan bli mycket svårt. Samt bli några mycket obehagliga timmar med rinnande näsa. Har skrivit om Fakebake i ett tidigare inlägg. Det hittar ni här.

Jag är nu gruvligt trött på att ligga här i sängen. Känner mig rastlös och oproduktiv. Men jag vet att det är vila och åter vila som gäller om man vill bli bra snabbt.

Vad vill förresten ni som tittar in på denna blogg helst läsa om?

In bed with me..


In bed with Instyle and an innocentsmoothie..

Kurerar mig i sägen med en jordgubbssmootie och In Style. Måste dock säga att jag tröttnat lite på tidningar.Var ett riktigt tidningsfreak tidigare.Men det har börjat avta lite. Det finns ju så mycket insiration på nätet..

Sundet susar förbi..



Sundet susar förbi utanför tågfönstret..

Denna bild togs från tågfönstret  igår då tåget körde över öresundsbron.
En ögonblicksbild..

Gårdagens jobboutfit..


Var frusen och ruggig så schalen stannade på..

HM för hela slanten här. Så här såg alltså gårdagens jobbotfit ut. Togs på toaletten.Glamouröst..
Det enda som inte kommer från HM är faktiskt Jet Setklockan och Pilgrimringen..

Lat dag med laptoppen..



A la Paris

Har åkt på en rejäl förkylning och nyser och snörvlar. Som de flesta andra just nu. Attans. Men, jag är oerhört glad att förkylningen kom nu istället för om en vecka. Då jag åker till Paris. Det blir en lat dag med laptoppen med andra ord. Måste även vila. Vila. Och  åter vila. Så att jag snabbt blir bra.

Denna klänning från American Apparel är väldigt fransk. Och fin. Har dock blivit väldigt försiktig med att köpa från utländska sidor på nätet men Apparel planerar faktiskt att öppna en skandinavisk webbutik.Vet dock inte när. Det återstår att se.


Förkyld i Frederiksberg..

Ska till jobbet i Danmark idag och trots att jag är ganska förkyld tänkte jag titta förbi Frederiksbergscentret som nästan ligger vägg i vägg med kontoret. Vill hitta en enkel klänning. Ungefär i denna modell. Fast i  lila.


Regnrusk och höstkappsfunderingar..

Ellos goes elegant..

Sitter här och dricker varm blåbärssoppa och äter mackor med rödvinssalami på och funderar på att köpa denna kappa från Ellos. Provade min vän Maias Elloskappa i helgen och den var superfin.
Hon hade dock en som på hemsidan beskrivs som röd, men som  mer hade en härlig hallonrosa nyans. Jag själv funderar på denna i vinrött (ser dock inte ut som vinrött, utan mer fuchia) eller kanske en klassisk  i svart.
Ska snart iväg till Köpenhamn och kolla runt lite innan jobbet. I detta härliga höstrusk. Ja, jag är knäpp, men jag älskar verkligen höstrusk särskilt när löven virvlar runt på gatorna. Men det behöver inte nödvändigtvis regna.

Kommentera mera..

Det är hur kul som helst att läsa kommentarer, även elaka faktiskt . Fick en sådan idag och dumt nog raderade jag den.
Detta är ju en ganska ytlig modeblogg och de som skiver något elakt här vet ju i princip inget om mig som person.

Rött och vitt..


Maia tog vitt, jag tog rött...

Vin, mat och trevliga samtal blev det igår. Här ser man förresten mitt nya, fina armband från Pilgrim..

Gårdagens outfit..





Var ohygglig trött igår då jag kom hem från min supertrevliga kväll med Maia. Vilket ju syns på bilden.
Svart poloklänning från Gina. Lila strumpbyxor från Åhlens. Halsbandet och armbandet kommer från Pilgrim.


Fredagsoutfit..



Passade på att ta denna bild i fredags då mina vänner var ute och rökte på balkongen..
Poloklänningen i gråmelange är från Gina Tricot (och nej, jag är inte sponsrad av Gina). Skärpet från HM. Väskan på axeln kommer från Longchamps..
Bilden är tagen med min mobilkamera, därav den halvtaskiga bildkvaliteten..


Magstarkt..


Hittar dessvärre inte min USBkabel så jag kan inte ladda mina fina (hrm) outbilder från helgen.
Har käkat superstark indisk mat med raijta med min vän Maia. Hade supertrevligt. Dokumenterade kvällen med min mobilkamera men det blir som sagt tyvärr inga bilder. I kväll. Bjuder på en video istället. I form av den låt jag lyssnar på för tillfället..Ja, jag vet jag sprutar ur mig Utubevideor men outfitblider kommer imorgon. Eller på måndag. Sålänge kan ni ju lyssna på Nancy Boy med Placebo tycker jag..
 

Elegi..



Med dessa toner går jag och lägger mig ikväll. Påminner om så mycket denna låt...
Om en höst för exakt fyra år sedan..
Det passar inte in bland alla pälsar och kläder så jag skriver inte mer. Om det..

Express yourself..

Har ju haft tjejmiddag idag. Mycket trevligt. Tiden bara flög. Tyvärr. Ja, helt plötsligt var klockan nästan halv tre..
Vi hann ialla fall med tacomiddag, The Hills, Utube, dans och snack. Lyssnade mycket på Britney, Guns. Och Madonna..
Bla. den här..Express Yourself..


Halv åtta hos mig..



Full rulle för Moss, fortfarande en partyprinsessa. För mig blir det dock lugn (?) tjejmiddag ikväll.
Det finns förresten en fuskpäls som påminner om denna Kates beiga på HM. Den ser ni i inlägget under..

Förutom att betala en Parisresa, jobba och städa ska jag idag även fixa lite grejor till en liten tjejmiddag jag ska ha ikväll klockan halv åtta. Såg förresten i tidningen att det visst fanns ett matprogram som heter "Halv åtta hos mig", har dock aldrig sett det så insiprationen är inte hämtad därifrån.
Ska bli mysigt, trevligt och gott.

På menyn står vegotacos med salsa och gräddfil och jag hade tänkt att göra strawberrydaquri som fördrink, min absoluta favoritdrink. Har hittat drinkmix..
Tänkte även köpa lite grönsaker, t.ex minimorötter, rädisor, gurka och blomkål att dippa, istället för de sedvanliga chipsen och ostbågarna, vilket såklart också är gott. Men för en som ätit hamburgare typ hela veckan så är jag verkligen sugen på grönsaker i stora lass.

Ja ,jag vet, det var ett jädra tjat om de där fuskpälsarna på min blogg. Som det är nu är det ju ett inlägg per dag, hihi..

Päls på rad..



Päls på rad..

Dessa fina fuskpälsarna hittades på HM trend i Köpenhamn igår.
Så fina. Den var lite kort i ärmarna kanske men blir fin med långa, svarta handskar under.
Det blev inget köp för mig dock, har redan köpt en mer funktionell vinterjacka i parkasmodell.. Skön som in i .
Hade jag haft mer pengar att lägga på kläder hade denna dock  definitivt slunkit in i min gardorob. Och gjort sig hemmastadd på direkten. Så det så.

Fuskare..


Om Sienna är en fuskare, det vet jag dessvärre inte..

En elegant pälskrage är fint, som här på Sienna Miller.
Jag tycker verkligen att det är super att det har kommit in så många fina prisvärda fuskpälsalternativ i butikerna (Gina har tex. en snarlik fuskpälskrage).
Ju fler som använder fuks desto bättre istället för att djur behöver sätta livet till på ytterst plågsamma sätt enbart för att pälsen skall bli så fin som möjligt, huuu. Tycker dessutom att fusk faktiskt håller värmen, är snyggt och är ju dessutom betydligt billigare.

Vardagsdoft..

Nu tänkte jag åka ner och panta lite tomburkar (som borde pantats för länge sedan) samt handla lite bröd och chilikeso...
Man kan ju inte enbart leva på hamburgare innan jobbet. Börjar bli en tjatig ovana. Som ska brytas..

På handleden sitter Marc Jacobs eau de parfum och jag doftar därmed av gardenia och musk. En ganska enkel vardagsdoft.



Brown is better?


Har ju inhandlat denna DKNYväska, fast i svart. Nu funderar jag på att byta till denna bruna istället.
Vad tycker ni? Brun? Eller svart?Byta? Eller inte...

På med pälsen..


Gammal bild på Sienna och hennes fina pälsväst. Som jag hoppas är fusk..
Det är ju gruvligt onödigt att bära äkta..

Denna pälsväst som Sienna bär på denna bild är jättefin och har en perfekt nyans. Övriga outfiten får dock inte full pott.
Har sovit mycket och länge idag. Det tar på krafterna att åka till Köpenhamn. Särskilt om man dricker öl. Vi kom dock inte hem sådär gruvligt sent, vi var faktiskt hemma innan tolv. Dessvärre lyckades jag ändå somna med sminket på. A big nono..


Päls på nära håll...



Den rödaktiga nyansen på fuskpälsen var jag ganska skeptisk till när jag köpte den men nu gillar jag den faktiskt mer och mer...
Men den jag såg på Sienna år 2004 kan dock ej mäta sig med denna.. Inte alls..
Nu åter till blåbärsoppa och Utubelyssnande, sen blir det sängdags. Det är en dag imorgon också. Köpenhamn hägrar..

Påpälsad fredag..


Pose i päls..

Här står jag i vår stökiga hall och posar i pälsväst från Gina Tricot. Gillar den massor faktiskt. Varm under jackan..
Under har jag en grå American apparelklännig och strumpbyxor från HM. I hundradenier ha, ha.. Stövlar från Bianco..bla, bla, bla...

Blommig fredag..


Fräsch som en blomma...Daisy  från Marc Jacobs..

Denna frächa, blommiga  parfym piggar upp idag i höstregnet..
Doftar mums men flaskan tycker jag är ganska ful..
Snart blir det middag på sportbaren. Som vanligt en fredag. Imorgon Köpenhamn. Men då blir det play not work...
En killkompis fyller år och vi brukar då traditionsenligt åka på en Köpenhamnstur..

Väskor, väskor, väskor..


Fin. Och rymlig..

Är väskor det enda jag tänker på?? Nja, inte direkt, men just nu cirkulerar tankarna kring byta eller inte byta?
Köpte denna DKNY (=bra kvalitet, jag vet, har tre stycken) i Köpenhamn igår. Men hittade den i brunt i en annan affär. Lite senare..Vet inte om jag ska behålla denna i svart kanvas med läderdetaljer. Roligare med brunt..Men kanske, kanske får den hänga med mig på äventyr...Har inte bestämt mig än..

Fuskpälsväst..

Västen är för ovanlighetens skull faktiskt finare i verkligheten..

Jobbade i Danmark igår, eller närmare betämt Köpenhamn. Passade på att kika runt lite i butikerna efter en fuskpälsväst. Hittade denna på Gina Tricot, i small. Den är fin men är kanske inte riktigt det jag är ute efter. Vill ha en lite elegantare, lite ljusare och lite tajtare.. Kvittot finns kvar och lapparna har ej klippts bort.
Men hittar jag ingen annan får den stanna i min garderob Den är ju trots allt varm och skön att bära under jacka riktigt kalla dagar. Ni vet väl hur obehagligt tjocka koftor korvar sig på armarna under vinterjackan...Då funkar västen bättre.

BRUKAR DU..?

BRUKAR DU:

Titta på dig själv i spegeln:
Ganska ofta, har alltid gjort. Var en riktig spegelapa då jag var yngre. Inte för att jag tycker jag är snygg eller så, det är nog mest en vana/ovana..
Gnälla: Nja, ibland kanske..
Skrika: Är ganska beskedlig av mig fakiskt.
Sova: Mycket och gärna. Somnar på fem röda..
Skada dig själv med flit: Absolut inte. Jag tycker om och respekterar mig själv.
Ta mediciner du inte borde ta: Nej gillar inte ens att ta en huvudvärkstablett.
Vilja dö: Nej absolut inte..
Drömma mardrömmar: Otroligt sällan som tur är..
Drömma sexdrömmar: sällan
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Nej, varför försöka? Då ÄR man ju inte annorlunda..
Klä dig i svart: Svart och jag är ett gammalt troget par..
Gå till kyrkan: Nej, men gillar att besöka kyrkor för doften,stämningen och historien.
Gå i skolan: Nej jag jobbar.
Röka: Sällan, mest om jag följer med en rökare som ska ut för att röka och inte har något bättre för mig
Ljuga: Nån vit lögn kan det nog bli
Hata folk: Nja, kanske för någon sekund men jag är en förlåtande person..
Lita på folk: Ja, vissa kan man lita på. Men inte alla tyvärr...

HUR:

Går du: i snabb takt, småspringer nästan alltid även om jag inte har brottom...
Fördriver du tiden: Känner inte att jag behöver fördriva tiden, men jag bloggar och läser gärna bloggar då jag har lite extra ledig tid.
Mycket pengar har du: Så att jag klarar mig och lite till.
Tjänar du pengar: tjänar inte så bra som jag förtjänar..
Ofta diskar du: ibland
Ofta städar du: alltför sällan.
Många stör du dig på: någon enstaka kanske..
Ofta träffar du din familj: Mamma ofta. Pappa sällan. Trots att han bara bor fem minuter härifrån..

VEM:
Vill du slå: Ingen. Såklart.
Kysste dig sist: pojkvännen
Vill du kittla: pojkvännen, jag ska nog ge igen...hehe
Kramade du sist: pojkvännen
Vill du vara som: Mig själv. Eller kanske som Paris Hilton??(skämt)
Vill du bli galet full med: alla som är trevliga.
Gjorde dig riktigt glad senast: pojkvännen.
Fick du sms från senast: M
Ringde dig senast: pojkvännen


TROR DU:

Att du kommer bli något: Det tror jag nog. Bara jag inte var så bekväm av mig..
På gud: ja
På rymdvarelser: nja, men liv i rymden finns säkerligen, kanske finns där modebloggare???
Att folk tycker om dig: Det kan man ju hoppas..
På ett liv efter detta: Ja
Att fiskar kan tänka: nja
Att du kommer leva länge: Det hoppas jag

2008-10-03 @ 14:18:15 Strunt Permalink


Dagens..



Då var dags för en dagens tänkte jag. Över den grå Indiskaklänningen har jag dragit en puderrosa tröja från HM. Koftan är även den från HM...
Egentligen vill jag skriva ett inlägg som inte direkt platsar här. I en modeblogg. Även fast det dock har en direkt koppling till både mode, och bloggvärlden. Ja, jag får se. Kanske senare....

Dagens..




En varm svart långkofta åkte på då jag gav mig ut i rusket..
 
Har skuttat runt i denna outfit idag. Superskön och billig blå och vitrandig klänning/långlinne från Gina Tricot. Hittade den på rea för ett tag sedan för 49 kr. Ett riktigt fynd med andra ord. Den hänger med under stickade tröjor och koftor fram till nästa vår, garanterat..


Höstrusk...



Löven lämnar träden. Och conversen och vinterjackan åker på..

Idag har det ösregnat och stormat. Hela dagen. Men nu framåt kvällen börjar faktiskt molnen äntligen skingra sig. Härligt. Ska snart ta mig till kvarters pizzerian för en stark encillada. Fast det ska erkännas att då jag var ute tidigare idag var det faktiskt ganska uppfriskande att cykla i det piskande regnet trots allt.

Politisk pjäs...

En annorlunda lördag har det definitivt varit idag. Har varit och kollat på pjäsen "Jösses flickor" med min mamma och två kompisar. Och deras mammor. Intressant pjäs.Och det var jättetrevligt. Vi käkade först på en italiensk restaurang tillsammans (ja, det blev pizza. Idag igen)
Pjäsen i sig var dock lite väl lång och hade definitivt tjänat på att kortas ner en aning. Slutet på pjäsen kändes dessutom lite väl abrupt. Och oväntat.
Vi hade egentligen tänkt ta ett glas efter pjäsen men var mest sugna på vatten. I mängder. Efter att ha suttit i teatermörkret i tre timmar.

Lyssnar just nu på denna helt underbara låt med Leonard Cohen. Favorit i repris, har ju redan haft med den på bloggen
vid ett tidigare tillfälle..
Jag kan bara inte få nog av denna låt så lyssna gärna på denna. This is how it goes, everybody knows...


Pubpizza..


Flott. Är inte gott.....

Ja, detta är pizzan som  jag åt på puben i torsdags. Mycket fet. Och inte särskilt god. Men det var trevligt ändå. Och ölen var god.
Men lite besviken är jag allt på kameran på min nya mobil, den tar inte alls lika skarpa bilder som min gamla mobil...

Utube..

Sitter som vanligt en fredagkväll efter utgång fastklistrad framför datorn och kollar på Utubeklipp (hihi, ja, jag vet det heter youtube, men jag, jag kallar det UTUBE och det funkar till och med att googla det).
Denna låt har jag fastnat för just nu..


Kvällens..


Love of långkoftor..

Denna outfit är så typiskt mig. Grått. Och svart. Klänning. Plus kofta.
Denna kofta är dock lite längre än vad jag brukar bära och har praktiska fickor som man kan stoppa små saker i...
Klänningen är från Indiska. Koftan från HM. Stövlarna är gamla och kommer från Din sko..

Utan mitt kontokort..

Mitt Mastercard har varit i Australien. Och shoppat. För över 10 000. Utan mig. Ja, jag har råkat ut för kontokortbedrägeri.
Skulle betala mitt frisör besök och hade inga pengar på kortet. Helt tomt. Finito. No cash. Köp medges ej. Panik! Men min bank har ordnat det. Nu. 
Banken hade upptäckt ett misstänkt köp på Safeway i Australien med mitt kort och reserverat köpet, eftersom jag bara någon timme innan använt kortet i Sverige och omöjligt kunde vara i Australien... Älskade bank. Tack Nordea!!!
Snart blir det middag ute. Det kan jag behöva efter denna dagen kan jag säga.



Höga, gamla favoritstövlar funkar fint i höstrusket idag..


En torsdagkväll i oktober..


Koncentration bakom spegeln...

Ska ut ikväll till kvarterspuben för en öl och pizza. Är inte så tjejig av mig då det kommer till öl, utan gillar mörkt öl framför ljust. Å andra sidan dricker jag sällan öl utan helst rose, vilket kanske är ganska typiskt tjejigt.
Puben jag ska till har fått pris för sitt ölsortiment så jag lär nog hitta en mörk goding..

Fusk funkar fint..


 Funkar fusk för Stella Mc cartney funkar det för mig. Såklart. Denna fuskväst
kommer från BikBok..

En väsk i fuskpäls har jag tänkt köpa. Många gånger. Men det har inte blivit av. Kanske detta år. Värmande. Och snyggt under vinterjacken för en frusen en som mig.
Såg (2004) en bild på Sienna Miller då hon hade pälsväst och Uggs vilken gav mig inspiration men jag kan tyvärr inte hitta bilden nu..
Denna pälsväst i fusk kommer förresten från Bik Bok och skulle matchas med en tight poloklänning under. Och lacktights. Även om vissa kanske säger att det var såååå förra året. Kan komma på många fler användbara kombinationer då den får fungera som ett värmande koftsubstitut.

RSS 2.0